KERTENKELE DİZİSİ SELİN (EDA ÖZERKAN) KİMDİR - EDA ÖZERKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ SELİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Biyografi bölümümüzde yine bir oyuncu hakkında ve biyografisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz. Tüm dizi oyuncuları ve sanatçıları tanıttığımız sitemizde bu yazımızın konusu ise Eda Özerkan isimli güzel oyuncudur. 

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele isimli muhteşem dizide rol alan ve dizinin başarılı oyuncuları arasında olan Eda Özerkan Kertenkele dizisinde Selin karakterini canlandırmaktadır. Daha önceki yazılarımızda Kertenkele dizi oyuncularının isimlerini ve çoğu oyuncularında biyografi bilgileri hakkında bilgiler vermiştik. 

Her hafta ilgi ile izlenen ve sevilen kertenkele dizisi cumartesi akşamları izleyicinin karşısında olmaya devam ediyor. Kertenkele dizisinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. Başarılı oyuncuların yer aldığı kertenkele dizisinde bir çok ismin yer alması ile beraber, kertenkele dizi oyuncuları arasında Eda Özerkan oldukça beğenilmektedir. 


Kertenkele dizisinde Selin karakterini canlandıran Eda Özerkan güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yazımızın devamında ise Kertenkele dizisi Selin karakteri, yani Eda Özerkan hakkındaki bilgileri, resimleri ve Eda Özerkan biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Selin Karakteri Kimdir?

Eda Özerkan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Selin karakterini canlandıran Eda Özerkan 11 Mart 1984 yılında Adana da doğmuştur. Genç yaşta babasını kaybeden güzel oyuncu Eda Özerkan'ın babası polisti. İstanbul Kadıköy Ana dolu Meslek Lisesi mezunudur. 

Televizyon dünyasına yabancı olmayan Eda Özerkan bu güne kadar çeşitli dizi, film, reklam ve kliplerde rol almıştır. Neşe Erberk Ajans'a kayıtlı olarak mankenlik yapmaya başlayan Eda Özerkan profesyonel olarak yurtiçi ve yurtdışında fotomodellik, mankenlik yapmıştır. Tüm bunların yanı sıra başarılı isim olan Eda Özerkan sunuculukta yapmıştır. Tarkan'ın "Dudu" şarkısının, Hakan Peker'in "Veda Busesi" şarkısının klibinde oynadı. Kral Tv'de 6 ay VJ'lik yaptı. Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in programında görev aldı.

Dizi oyunculuğu serüvenine 2004 yılında Cennet Mahallesi ile başlayan başarılı oyuncu daha sonraları ise bir çok yapımda rol aldı. Cennet Mahallesi dizisinde oynadıktan sonra 2006 yılında yönetmen Osman Sınav’ın “Pars Kiraz Operasyonu” filminde rol aldı ve ardından 2008 yılında “Girdap” adlı filmle artık tanınan ve sevilen bir isim haline geldi.

2007 yılında yaz döneminde Ekol Drama’da Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu ve oyuncu koçu olan Murat Cemcir’den dersler aldı. Eda Özerkan'ın asıl kendini tanıtmasında etkin olan dizisi Aşk-ı Memnu dizisi oldu. Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül'ün nişanlısı Elif rolünde oynadı. Başarılı ve güzel oyuncu Eda Özerkan 2014 yılında yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı. Başarılı oyuncu şimdilerde ise Atv de yayınlanan Kertenkele dizisinde Selin karakterini canlandırmaktadır.

Eda Özerkan Rol Aldığı Dizi ve Filmleri

2014 - Kertenkele (Zehra) 
2012 - Firar
2009 - Adanalı
2009 - İstanbul’u Ölesiye Sevmek
2008 - Aşk-ı Memnu
2008 - Girdap
2006 - Pars: Kiraz Operasyonu
2004 - Cennet Mahallesi

Eda Özerkan Resimleri



kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi selin, kertenkele selin kimdir, kertenkele dizisindeki selin, kertenkele selin karakteri,kertenkele selin resimleri, kertenkele dizisi selin hakkında bilgi, kertenkele selin gerçekte kim, kertenkele dizisindeki selinin gerçek adı ne, kertenkele selin kaç yaşında boyu kilosu kaç, eda özerkan, eda özerkan kimdir, eda özerkan kaç yaşında, eda özerkan resimleri, eda özerkan hakkındakiler, eda özerkan foto galeri, eda özerkan nereli, eda özerkan boyu kilosu kaç, eda özerkan biyografi, eda özerkan kertenkele dizisi, eda özerkan wikipedi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz