KARAGÜL DİZİSİ AYŞE (SEVDA ERGİNCİ) KİMDİR - SEVDA ERGİNCİ KİMDİR RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


KARAGÜL DİZİSİ AYŞE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Her hafta reytinglerde birinci gelen sevilen dizi Karagül başarısını hız kesmeden sürdürmektedir. Özcan Deniz'in diziden ayrılmasının ardından artık Özcan Deniz öldü mü ölmedi mi gibi sorular ortadan kalkmıştır. Başarılı dizilere imza atan Fox Tv, iki sezondur Karagül dizisi ile oldukça reyting toplamayı başarmıştır. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 

Sevilen Karagül dizisi sürpriz gelişmelerle izleyicinin karşısında oluyor. Başrollerinde Ece Uslu, Hilal Altınbilek, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, İlayda Çevik, Sebahat Kumaş, Şerif Sezer ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi karagül en çok izlenen diziler arasındadır. 
Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Karagül dizisindeki karakterler oldukça sevilmektedir. Karagül dizisinde Ayşe karakteri dizinin oyuncuları arasında en fazla aranan isimlerdendir. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Ayşe karakterini Sevda Erginci canlandırmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda karagül dizisinde Ayşe karakterini canlandıran kimdir, karagül Ayşe kimdir, Karagül ayşe resimleri, Karagül ayşe kaç yaşındadır, nerelidir, gerçek adı nedir gibi çok sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.

KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI>>>

Karagül Dizisindeki Ayşe Karakteri Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Karagül dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Sevda Erginci 3 Ekim 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. Genç yaşına rağmen güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Sevda Erginci 15 yaşından beri oyunculuk sektöründe bulunmaktadır. 


15 yaşından beri hem okul hemde tiyatroyu bir arada devam ettiren Sevda Erginci profesyonel anlamda tiyatro ile ilgili ilk sınavını Semaver Kumpanya’da “Paki ve Sevgi Çiçekleri” isimli oyununda vermiştir. Daha sonra da Türkiye’nin isimlerinden en çok söz edilen oyuncuları, Özgü Namal, İpek Bilgin, Ozan Güven gibi isimlerle aynı dizilerde rol almıştır. 

Şuanda Fox Tv de yayınlanan Karagül dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Sevda Erginci hakkında daha geniş ve kapsamlı bilgileri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Sevda Erginci Boyu : 1,65
Sevda Erginci Kilosu : 50
Sevda Erginci Twitter : https://twitter.com/serginci, 
Sevda Erginci Facebook : https://www.facebook.com/SevdaErginciOffical


Sevda Erginci Resimleri





sevda erginci kimdir, sevda erginci kaç yaşında, sevda erginci biyografi, sevda erginci görselleri, sevda erginci boyu kilosu, sevda erginci foto galeri, sevda erginci wikipedi, sevda erginci hakkında bilgi, sevda erginci yaşı kaç, sevda erginci videoları, sevda erginci resimleri, sevda erginci dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karagüldeki ayşe kimdir, karagül dizisi ayşe karakteri gerçekte kim, karagül ayşe kaç yaşında, karagül ayşe gerçek adı ne, karagül ayşe, karagül ayşe resimleri, karagül dizisi ayşe kim, karagül ayşe karakteri kim, 

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz