EZRA DİZİSİ TAYLAN (RAMİ NARİN) KİMDİR - RAMİ NARİN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ

EZRA DİZİSİ TAYLAN KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların yeni polisiye dizisi olan Ezra dizisi izleyici ile buluştu. Merakla beklenen ve tanıtımları ile büyük merak uyandıran yeni dizi Ezra 1. bölüm ile Show Tv ekranlarında yayınlandı. 

Birbirinden yakışıklı ve güzel oyuncuların rol aldığı Ezra yayınlandığı gün en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Her hafta Salı günleri ekranlarda olan Ezra dizisinin başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Serkan Şenalp, Nurana Bagieva, Zeynep Koltuk gibi isimlerin yer aldığı Ezra dizisi ilk bölümü ile sevilmeye başladı.

Dizide ki Ezra karakteri Gazze'den kaçan bir kızdır. Ezra'yı kurtaran Çahangir ve yakışıklı Başkomiser Mustafa'nın aynı kıza aşık olmaları ve birbirleri ile hırsız polis kovalamacısının anlatıldığı dizide, Ezra karakterini canlandıran güzel oyuncu Rüveyda Öksüz ve komiser Mustafa karakterini ise Yusuf Çim canlandırmaktadır. 

Başrollerinde iki başarılı modelin yer aldığı Ezra dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. İzleyici tarafından Ezra dizi oyuncuları arasında beğenilen ve merak edilen oyuncular arasında yer alan bir diğer ise Rami Narin adlı oyuncudur. Ezra dizisinde başkomiser Mustafa'nın ekibinde olan ve Taylan karakterini canlandıran Rami Narin yakışıklılığı ile oldukça beğenilen oyuncular arasındadır.

Yazımızın devamında Ezra dizisi Taylan kimdir, Rami Narin kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve Ezra dizisi Taylan gerçekte kimdir, Ezra Taylan biyografi ve resimleri gibi araştırılan bilgiler hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

EZRA DİZİ OYUNCULARI>>>

Ezra Dizisindeki Taylan Karakteri Kimdir?

Rami Narin Kimdir

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra dizisinde Taylan karakterini canlandıran Rami Narin, Başkomiser Mustafa'nın ekibinde olan yakışıklı oyunculardan biridir.
Beykent Üniversitesi mezunu olan oyuncu Rami Narin hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. 
İlerleyen günlerde yakışıklı oyuncu olan Rami Narin hakkında bir çok bilginin olduğu yazımız eklenecektir. Ezra dizisindeki oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken oyuncu herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir. 

Rami Narin hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz ve oyuncu hakkında bildikleriniz ve söylemek istediklerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.


Rami Narin Resimleri



ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki taylan kimdir, ezra taylan karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan taylan karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi taylan resimleri, ezra dizisi taylanın gerçek adı ne, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi taylan, ezra taylan komser kimdir, rami narin kimdir, rami narin kaç yaşında, rami narin hakkında bilgi, rami narin kim, rami narin resimleri, rami narin boyu kilosu kaç, rami narin nerelidir, rami narin hangi dizilerde oynamıştır, rami narinrami narin yarışmada kaçıncı oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz