YILDIZ TİLBE SEVERİM AMA GÜVENEMEM Kİ ŞARKI SÖZLERİ - SEVERİM AMA GÜVENEMEM Kİ ŞARKI SÖZLERİ

YILDIZ TİLBE SEVERİM AMA GÜVENEMEM Kİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasında önemli yere sahip olan ve yaptığı her şarkısı ile dillerde olan sanatçı Yıldız Tilbe yepyeni şarkısı Severim Ama Güvenemem ki isimli şarkısı ile yine bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Başarılı sanatçı Nisan ayında çıkarttığı Şivesi Sensin isimli yeni albümü ile hala en çok dinlenen ve sevilen albümler arasındadır. Yıldız Tilbe Şivesi Sensin albümünde toplamda 12 şarkı yer almaktadır. Yıldız Tilbe'nin Şivesi Sensin adlı albümündeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri kendisine aittir. Albümde bulunan sadece bir şarkının müziği Tarkan'a aittir. İşim Olmaz şarkısının sözleri Yıldız Tilbe'ye müziği ise Tarkan'a aittir.

Başarılı sanatçı Yıldız Tilbe'nin albümündeki şarkıların arasında olan ve yeni klip çektiği şarkı olan Severim Ama Güvenemem Ki isimli şarkısı ile şimdilerde beğenilen şarkılar arasındadır. Sözleri ve Müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan Severim Ama Güvenemem ki şarkısı ünlü sanatçı klipte çekerek, şarkı tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Sizlere bu yazımızda Yıldız Tilbe yeni şarkısı Severim Ama Güvenemem ki şarkısının sözlerini paylaşacağız. Klip yayınlandığı anda en çok izlenen ve dinlenen şarkının sözleri yazımızın devamındadır. 

YILDIZ TİLBE ALBÜM ŞARKILARI>>>


Yıldız Tilbe Severim Ama Güvenemem Ki Şarkısının Sözleri

Yıldız Tilbe - Severim Ama Güvenemem Sözleri
Sevgilim beni kaybettin artık
kalbimden aşkını söküp attım
gönlünde kime istersen yer aç
mutluluk gölgende kalsın
Geçmişe ait hiç bir şey konuşma
insanım hata ederim yanılırım
ben artık senin hiçbir şeyin değilim
seninle aşk gözümde kalsın

Yalanı dolanıyla zararı ziyanıyla
kapandı aşk bir sayfa daha
severek unuturum yeniden aşık olurum
severim ama güvenemem ki

Sevgilim seninle benden bıktım
sıfırdan başlamak hazin tekrar
ne yarsın ne dostsun ne arkadaşsın
beni kendinden çıkarmışsın
Sevgilim gerçek şu benim değilsin
söz bitmiş gözlerin terk-i diyarında
sen aşktın sığındığım sakin limandın
bu gemi çok su aldı batsın

Yalanı dolanıyla zararı ziyanıyla
kapandı aşk bir sayfa daha 
severek unuturum yeniden aşık olurum
severim ama güvenemem ki

Söz – müzik: Yıldız Tilbe

yıldız tilbe klip şarkısının sözleri, yıldız tilbe 2014 albüm indir, yıldız tilbe yeni albüm şarkıları ve sözleri, yıldız tilbe severim ama güvenemem ki, yıldız tilbe severim ama güvenemem ki sözleri, yıldız tilbe yeni şarkısı severim ama güvenemem ki, yıldız tilbe yeni albümündeki şarkıları, yıldız tilbe severim ama güvenemem ki sözleri, yıldız tilbe albüm dinle, yıldız tilbe 2014 şivesi sensin indir, yıldız tilbe dinle, yıldız tilbe yeni klip şarkısının sözleri, 2014 yeni çıkan albümler, 2014 yeni şarkılar, 2014 yıldız tilbe albümü indir, yıldız tilbe yeni albüm mp3, mp3 indir, yıldız tilbe severim ama güvenemem ki, yıldız tilbe albümü indir, severim ama güvenemem ki şarkı sözleri, severim ama güvenemem ki yıldız tilbe, 

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz