WHATSAPP'TAKİ MAVİ TİK İŞARETİ NE ANLAMA GELİYOR - WHATSAPP OKUNDU İŞARETİ

WHATSAPP'TAKİ MAVİ İŞARET NE ANLAMA GELİYOR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Akıllı telefonların şüphesiz en çok kullanılan programların en başında yer alan Whatsapp uygulamasıdır. Anlık mesajlaşma programı olan Whatsapp yine liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Facebook tarafından satın alınan whatsapp uygulaması yenilik yapmaya devam ediyor. İnternet üzerinden ücretsiz mesajlaşmak için tercih edilen ve oldukça beğenilen program yeni güncellemesi üzerine kullanıcıları sevindirdi. Whatsapp'a yeni gelen güncelleme sayesinde mesaj gönderdikten sonra mavi tık işareti çıkmaya başladı. Whatsapp'a ayeni gelen mavi tık işareti ne anlama gelmektedir diye merak edilmeye başlandı. Bir süredir whatsapp ücretli olacak diye haberlerin dolaşması üzerine bu yeni özellik ile herkesin aklına ilk gelen şey whatsapp ücretli mi oldu sorusudur.

Whatsapp'ta gönderilen mesajın kişi tarafından okunup okunmadığı belli olmuyordu. Herkes tarafından sıkıntı yaratan bu özelliğin olmaması whatsapp yetkililerini harekete geçirerek bu özelliğin güncellemesini sağladılar. Whatsapp kullanıcıların yeni karşılaştığı mavi işaret mavi tık ne anlama geliyor. 

Whatsapp'taki Mavi İşaret Ne Anlama Geliyor?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bilindiği üzere daha önceden yani güncellemeden önce Whatsapp'ta mesaj gönderdikten sonra, bir gri tik olduğunda mesajın gittiğini belirtiyordu, iki gri tik olduğunda ise mesajın kişiye iletildiğini gösteriyordu. Fakat whatsapp kullanıcıları gönderdiği mesajı kişinin okuyup okumadığını bilmiyordu.

Şimdi ise güncellemeyle beraber whatsapp'a mavi tik işareti geldi buda gönderdiğiniz mesajın kişi tarafından okunduğunu belirtiyor. Yani kişi mesajını görmedim yada gelmedi gibi sözler söyleyemeyecek. Mavi tık işareti varsa mesaj kişi tarafından okunmuş demektir.

WHATSAPP MAVİ TIK İŞARETİ NASIL KALDIRILIR>>>

whatsapp, whatsapp messenger, whatsapp indir, whatsapp paralı mı oldu, whatsapp yeni sürüm, whatsapp güncellemeleri, whatsapp mavi işaret nedir, whatsappa yeni gelen mavi tik işareti nedir, whatsapp mavi iki çizgi işareti nedir, whatsapp güncellemesi ne zaman, whatsappa güncelleme mi geldi, whatsappa yeni gelen mavi tık işareti nedir, whatsapptaki mavi tik işaretinin anlamı nedir, whatsapp nasıl kullanılır, whatsapp ücretli mi oldu, whatsapp ne zaman paralı olacak, whatsapp paralı mı oldu, 

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz