ARAMIZDA KALSIN NEHİR (SEVCAN YAŞAR) KİMDİR - SEVCAN YAŞAR KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

ARAMIZDA KALSIN DİZİSİ NEHİR...
Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Aramızda Kalsın dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Perşembe akşamları fenomen olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile yarışmaktadır. Büyük ilgi gören ve izleyici kitlesi çok olan aramızda kalsın dizisi başarısını sürdürüyor. Başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Bilge Şen ve Hikmet Körmükçü gibi isimler yer almaktadır. 

Aramızda Kalsın dizisinin başrol oyuncusu olan Gökçe Bahadır canlandırdığı Yadigar karakteri; evli ve iki çocuk sahibi olan Yadigar kocasının onu aldattığını öğrenince çocuklarını da alıp babasının evine geri dönmesi ile birlikte gelişen olayları anlatmaktadır. Her hafta izleyici ile buluşan Aramızda Kalsın dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aramızda Kalsın dizisine yeni katılan Sevcan Yaşar oldu ve dizide Nehir karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Aramızda Kalsın dizisine yeni katılan oyuncu hakkında bilgileri ve Sevcan Yaşar kimdir, Aramızda Kalsın dizisi Nehir karakteri kimdir gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Aramızda Kalsın Dizisi Nehir Karakteri Kimdir?

Sevcan Yaşar Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Aramızda Kalsın dizisinde Nehir karakterini canlandıran Sevcan Yaşar 1990 yılında İzmir de doğmuştur. Güzel oyuncu Sevcan Yaşar'ın aslında hayali manken olmakmış. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Sevcan Yaşar 24 yaşındadır.

Sevan Yaşar Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen 'Miss Model of Turkey' Yarışmasında birinci olmuştur. Sevcan Yaşar Hakan Hekimoğlu Model Ajansı'nın güzellerinden biridir. Sevcan Yaşar'ın hedefi ünlü markalardır.

Çin'in güneyindeki Şencen şehrinde düzenlenen 23. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışmasında birinci olan güzel oyuncu Böyle Bitmesin, Kayıp Şehir gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncu şimdi ise Aramızda Kalsın dizisinde rol almaktadır. Sevcan Yaşar 1,78 boyunda ve 60 kilodur.

Sevcan Yaşar Rol Aldığı Diziler

- Aramızda Kalsın
- Kayıp Şehir
- Böyle Bitmesin

Sevcan Yaşar Resimleri



aramızda kalsın, aramızda kalsın dizi oyuncuları, aramızda kasın oyuncuları kimler, aramızda kalsın yadigar, aramızdan kalsın dizisi, aramızda kalsın dizisi nehir, aramızda kalsın nehir kimdir, aramızda kalsın nehir karakteri kim, aramızda kalsın dizisindeki nehir kimdir, aramızda kalsın nehir gerçek adı, aramızda kalsın nehir kaç yaşında boyu kilosu, sevcan yaşlar, sevcan yaşar kimdir, sevcan yaşar boyu kaç, sevcan yaşar hakkında bilgi, sevcan yaşar kim, sevcan yaşar biyografi, sevcan yaşar resimleri, sevcan yaşar hayatı, sevcan yaşar kaç yaşında

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz