KARA KUTU DİZİ OYUNCULARI KİMLER, KARA KUTU DİZİ KONUSU KANAL D

KARA KUTU DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Kanal D yılın en iddialı dizisini izleyici ile buluşturuyor. Kurtlar Vadisi tarzında heyecan ve aksiyon dolu bir dizi olan Kara Kutu dizisi hakkındaki bilgileri sizler için derledik. 

Kanal D ekranlarında başlayan Kara Kutu isimli dizi, Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı olan Pana film tarafından yapılmaktadır. Yeni dizinin yönetmeni ise Serdar Akar olmaktadır. Kara Kutu dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile oldukça başarılı görünüyor.

Kara Kutu dizi oyuncuları arasında Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçuoğlu, Zamire Kasapoğlu, Remzi Evren, Burcu Tutkun, Şevval Sam, Gökhan Azlağ gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Konusu ile de izleyici heyecanladıran kara kutu dizisinde, hafızasını kaybetmiş bir adamın kim olduğunu öğrenmeye çalışması ile gelişen ve ortaya çıkan sırları çözmeye uğraşan Mehmet karakterinin hayatı anlatılacaktır. 

Kara Kutu dizisi ile birlikte merak edilen ve sorulan sorulardan bazıları, kara kutu dizi oyuncuları kimler, karakutu dizi konusu nedir, kara kutu dizisinde kim hangi rolde ve kara kutu dizisi karakter isimleri neler gibi sorular yer almaktadır. Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Kara Kutu Dizi Oyuncuları Kimler

Kara Kutu Mehmet - Orhan Kılıç Kimdir>>

Kara Kutu Canan - Deniz Uğur Kimdir>>
Kara Kutu Tekin - Kerem Alışık Kimdir>>
Kara Kutu Adalet - Şevval Sam Kimdir>>
Kara Kutu Reşit - Hazım Körmükçü Kimdir>>
Kara Kutu Zeynep - Sümeyra Koç Kimdir>>
Kara Kutu Serhat - Sadi Celil Cengiz Kimdir>>
Kara Kutu Katip - Barış Bağcı Kimdir>>
Kara Kutu Hasan - Hakan Eratik Kimdir>>
Kara Kutu Macit - Fatih Koyunoğlu Kimdir>>
Kara Kutu Can - Gökhan Azlağ Kimdir>>
Kara Kutu Yasemin - Zamire Zeynep Kasapoğlu Kimdir>>
Kara Kutu Cevahir - Mehmet Ali Kaptanlar Kimdir>>
Kara Kutu Abdurrahman - Remzi Evren Kimdir>>
Kara Kutu Celal - Ali Yoğurtçuoğlu Kimdir>>
Kara Kutu Rüstü - Erman Koç Kimdir>>
Kara Kutu Suat - Caner Çandarlı Kimdir>>
Kara Kutu Derin - Nas Sıla Zengin Kimdir>>
Kara Kutu Şükran - Sema Atalay Kimdir>>


Kara Kutu Dizi Konusu Nedir

Irak’ta ölümden dönen Mehmet Duman, sebebini ve kimler tarafından gerçekleştirildiğini bilmediği bir olayda silahla vurularak ağır yaralanmıştır. Kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamaz, hafızasını kaybetmiştir. Üzerinden çıkan Türk pasaportuyla ülkeye döner. Pasaport bilgilerinden kendisini araştırır ve ailesinin hayatta olmadığını öğrenir, kendisini tanıyan kimseyi de bulamayınca bir süre bunalıma girer. Ardından önüne gelen her işi yaparak kıt kanaat geçinmeye çalışır. Bir gün yolu Celal’le kesişir, bu sayede Beyoğlu’nda bir barda çalışmaya başlar.


kara kutu, kara kutu dizisi, kara kutu dizi oyuncuları, kara kutu dizisi oyuncu isimleri, kara kutu dizisinde kim kimdir, kara kutu dizi konusu, kara kutudaki oyuncuların isimleri, kara kutu oyuncu resimleri, kara kutu 1. bölüm, kara kutu ne zaman başlıyor, 

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz