ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR - ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI VE EŞLEŞMELERİ 2015

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI VE MAÇ TARİHLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ziraat Türkiye kupası maçları için nefesler tutuldu. Futbolseverlerin yakından ilgilendikleri ve merakla bekledikleri Ziraat Türkiye kupası eşleşmeleri yapıldı. Bu gün Riva da yapılan kura çekimleri ile Ziraat Türkiye kupası için mücadele edecek takımların grupları belli oldu. Ziraat Türkiye kupası için toplamda 8 grup oldu ve her grupta 4 takım yer almaktadır. Ziraat Türkiye kupası grupları belli olurken grup maçlarınında ne zaman başlayacağı belli oldu. Ziraat Türkiye kupası maçları 2,3,4 aralıkta oynanmaya başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 32 kulübün katılımıyla gerçekleştirildi. Kura çekim törenine TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

3. Tur'u geçen 27 ekip ile kupaya bu turdan itibaren dahil olacak 5 Spor Toto Süper Lig takımının mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları'nda, 32 takım, 4'erli 8 gruba ayrılacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak grup maçları sonunda gruplarını ilk iki sırada bitirecek takımlar Son 16 Turu'na yükselecek.


Ziraat Türkiye Kupası Grup Eşleşmeleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
A GRUBU
Sivasspor
Gaziantepspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Tuzlaspor

B GRUBU
Trabzonspor
Akhisar
Manisaspor
Keçiörengücü

C GRUBU
Bursaspor
Mersin İdman Yurdu
Samsunspor
Karagümrük

D GRUBU
Karabükspor
İstanbul Başakşehirspor
Ankaragücü
Sivas 4 Eylül Belediye Spor

E GRUBU
Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu AŞ.
Bayburt Grup Özel İdare

F GRUBU
Beşiktaş
Çaykur Rizespor
Adana Demirspor
Sarıyer

G GRUBU
Galatasaray
Eskişehirspor
Diyarbakır B.Ş.BL
Balçovaspor
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
H GRUBU
Gençlerbirliği
Torku Konyaspor
Giresunspor
Cizrespor


ziraat türkiye kupası, ziraat türkiye kupası maçları, ziraat türkiye kupası 2015, 2014 ziraat türkiye kupası, ziraat türkiye kupası maçları ne zaman başlıyor, ziraat türkiye kupası maç programı, 2015 ziraat türkiye kupası maçları, ziraat türkiye kupası maç tarihleri, ziraat türkiye kupası maç tarihleri ne zaman, ziraat türkiye kupası grup maçları, ziraat türkiye kupası maçları ve gruplar, ziraat türkiye kupası galatasaray hangi grypta, beşiktaş ziraat türkiye kupası hangi grupta, ziraat türkiye kupası fenerbahçenin grubu hangisi, ziraat türkiye kupası maç sonuçları, ziraat türkiye kupası maçları hangi kanalda olacak, ziraat türkiye kupası ilk maçlar ne zaman

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz