DİRİLİŞ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - TRT 1 DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ

DİRİLİŞ DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan TRT 1 yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturuyor. Uzun zamandır tanıtımları yapılan ve merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi 10 Aralık Çarşamba günü izleyici karşısında olacak. Merakla beklenen Diriliş dizisinde hepimizin yakından tanıdığı isimler ve Türk sinemasının usta isimleri yer almaktadır.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu ve Ertuğrıul Gazi'yi canlandıracağı Diriliş dizisinin diğer oyuncuları da olduk sevilen ve usta isimlerdir. Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 


Bir dönem dizisi olarak ekranlarda olacak olan Diriliş dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatılacak, Dizide Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obası’nda yaşananlar da işleniyor. Uzun zamandır gündemde olan ve bizleri savaşın kıyısına da getiren Süleyman Şah Türbesi hakkındaki bilinmeyenler de dizide anlatılacak. Yıllardır Obası Kayı ya yurt arayan Süleyman Şah konusu da işlenecektir. Diriliş dizisinde Süleyman Şah karakterini usta oyuncu Serdar Gökhan canlandıracak. 

Diriliş dizisinin tanıtım fragmanları bile oldukça ilgi görmüş durumdadır. Sosyal medya üzerinden de yoğun ilgi ve olumlu tepkiler alan Diriliş dizisi 1. bölüm ile 10 Aralık Çarşamba günü ekranlarda olacak. Merakla beklenen diriliş dizisi oyuncularının kimler olduğu ve diriliş dizisi konusu nedir gibi soruların cevapları yazımızın devamındadır.

Diriliş Dizisi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş Dizisi Ertuğrul Gazi - Engin Altan Düzyatan

Diriliş Dizisi Gündoğdu - Kaan Taşaner (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Hayme Ana - Hülya Darcan
Diriliş Dizisi Halime Hatun - Esra Bilgiç (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Selcan Hatun - Didem Balçın (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Süleyman Şah - Serdar Gökhan 
Diriliş Dizisi Kurdoğlu - Hakan Vanlı
Diriliş Dizisi Aykız - Hande Subaşı (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)

Diriliş Dizisi Titus - Serdar Deniz 
Diriliş Dizisi Doğan Bey - Cavit Çetin Güner (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Turgut Alp - Cengiz Coşkun (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Bamsı Beyrek - Nurettin Sönmez
Diriliş Dizisi Akçakoca - Hamit Demir
Diriliş Dizisi Gökçe Hatun - Burcu Kıratlı
Diriliş Dizisi Elenora - Özlem Aydın (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Diriliş Dizisi Derviş - Gökhan Karacık
Diriliş Dizisi Kara Toygar - Can Kahraman 
Diriliş Dizisi Yaver - Celal Al
Diriliş Dizisi Numan - Sedat Savtak
Diriliş Dizisi Afşin - Turgut Tunçalp
Diriliş Dizisi Deli Demir - Mehmet Çevik 
Diriliş Dizisi İbni Arabi - Osman Soykut
Diriliş Dizisi Hamza Alp - Tolga Sala
Diriliş Dizisi İlyas Fakih - Fahri Öztezcan
Diriliş Dizisi Üstad-ı Azam - Levent Öktem
Gökhan Atalay
Cengiz Coşkun 
Mehmet Emin İnci
Arda Anarat
Burak Temiz 


 
Diriliş Dizi Konusu

Diriliş Dizisi, 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp'lerinin Tapınak Şövalyeleri, vahşi Moğollar ve acımasız Türkmen beylerine karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği'ni kurma sürecini konu alıyor.
Anadolu'nun emperyal güçler tarafından işgal edildiği bir çağ olan 13. yüzyılda Ertuğrul'un 400 çadırlık ovasına yurt bulma hikayesinin işlendiği dizide bu yurdun üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu'na dönüşmesinin sırrı aranacak. Dünyanın kaderini değiştiren adamın destansı hikayesi, boyun eğmeyen karakteri, büyüleyici aşkı ve tüm insanlığa yetecek adalet duygusu dizide anlatılacak.
O Ümitlerin tükendiği bir çağda, Güneşi bayrak, göğü çadır eyledi.
Kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Kılıcını hikmetin nefesiyle biledi. Ve cihana haykırdı. "Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet"


                                 
diriliş dizisi, diriliş dizi oyuncuları, diriliş dizisinin konusu nedir, diriliş ertuğrul dizisi, diriliş ertuğrul oyuncuları kimler, diriliş dizisi ne zaman başlıyor, diriliş dizisi oyuncu kadrosu, diriliş dizi oyuncularının resimleri, diriliş dizisi 1. bölüm, diriliş yeni bölüm fragmanı, diriliş dizisindeki süleyman şah, diriliş ertuğrul dizisinde kimler var, diriliş dizisi tüm kadro, diriliş dizisi karakter isimleri, diriliş dizisinde kim kimdir, diriliş dizisinde kim hangi rolde, diriliş dizisinin karakter isimleri

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz