KOCAMIN AİLESİ ŞENİZ (YEŞİM SALKIM) KİMDİR - YEŞİM SALKIM KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KOCAMIN AİLESİ ŞENİZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Biyografi bölümümüzde dizilerdeki oyuncular hakkında bilgi vererek tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Yeşim Salkım hakkında merak edilenleri ve sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisinde Şeniz karakterini canlandıran güzel oyuncu dizideki oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekmektedir. 

Kocamın Ailesi dizi konusu genel olarak, adından belli olduğu gibi aile yaşantısı ve bir çiftin aileleriyle ilgili olayların ve gelişmelerin anlatıldığı dizidir. Başrollerinde Gökhan Alkan, Selen Seyven, Buse Arslan, Seray Kaya, Yeşim Salkım, Melisa Doğu, Genco Özak gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 13. bölümde Selen Seyven'in diziden ayrılması herkesi üzmüştür. Kocamın Ailesi dizisinden Selen Seyven, Yonca neden ayrıldı diye sorular sorulmaya devam ediyor. 

Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan ve Şeniz karakterini canlandıran Yeşim Salkım dizi oyuncuları arasında adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelmektedir. Dizi ile ilgili Kocamın Ailesi Şeniz kimdir, Yeşim Salkım kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine Yeşim Salkım hakkında merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİ OYUNCULARI >>>

Kocamın Ailesi Dizisi Şeniz Karakteri Kimdir


Yeşim Salkım Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kocamın Ailesi dizisinde Şeniz karakterini canlandıran ünlü sanatçı Yeşil Salkım 1970 yılında İstanbul da doğmuştur. Ankara Kavaklıdere’de büyüyen Yeşim Salkım Fransız anaokuluna gitti. İlkokuldan sonra St. Benoit’da okudu. Ticaret lisesinde okudu. Altı yaşındayken, Saklambaç gazetesinin düzenlediği bir yarışmada Fotoroman Kraliçesi seçilmiştir. Küçük yaştan itibaren müzikle içiçe büyüdü. Müziğe karşı ilgisi ve yeteneğiyle dikkat çeken Yeşim Salkım, yüksek öğrenimini müzik üzerine yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur.

İlk albümünü 1993’te çıkaran sanatçı, Türk Pop Müziği alanında çalıştı. 1996 yılında Eşkıya filmi ile kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. Yeşim Salkım’ın sinema ve oyunculuk kariyeri 2001 yılında çevirdiği “Şarkıcı” adlı filmdeki başrolüyle, Türk Sinemasının Oscar’ı sayılan Altın Portakal ödülünü kazanmasıyla zirveye ulaştı.

1997’de Yeşil Müzik isimli plak şirketini kurdu. Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık (şarkıcı) gibi ünlüleri müzik piyasasına kazandırdı. Yıldırım Mayruk, Cengiz Abazoğlu ve Cemil İpekçi gibi dünyaca ünlü Türk modacılarının bir çok defilesinde şeref konuğu olarak podyuma çıktı. Lösemili çocuklar ve yardıma muhtaç çocuklar yararına verdiği ücretsiz konserlerin yanısıra, uyuşturucuya karşı savaş açarak sosyal yardımlaşma konusunda öncülük etti.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Evlilikleri : 5 evlilik yapmıştır.
1. evliliği: Yeşim Salkım İlk evliliğini 20 yaşında iken 1989’da Mustafa İmre ile yaptı. 1990’da kızı Gizem doğdu. Yeşim Salkım, kızı 13 günlükken evi terk etti ve boşandı.
2. evliliği: 1998 yılında Hakan Uzan‘la olan evliliğiyle gündeme geldi. 2001yılında boşandılar.
3. evliliği: 2003 yılında Onur Air’in sahibi Arben İçli’yle evlendi.2005 yılının ortalarında boşandı.
4. evliliği: şubat 2006 yılında İlker İnanoğlu ile kısa süreli bir evlilik yaptı.
5. evliliği: En son 2009 yılında kendinden 7 yaş küçük oyuncu Hakan Eratik’le evlendi ve 9 Nisan 2011’de kızları Ada dünyaya gelmistir.

Ödülleri :
2000 – Yakın Doğu Üniversitesi tarafından – en iyi Pop Kadın Şarkıcısı
2001 – 38. Antalya Altın Portakal Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Şarkıcı filmi ile)
2001 – Magazin Gazetecileri Derneği tarafından MGD Altın Objektif Ödülleri – En İyi Pop Müzik Kadın Yıldız
1994 – 1.Kral TV Video Müzik Ödülleri – 1994’ün En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı Adaylığı

Yeşim Salkım Resimleri




kocamın ailesi şeniz, kocamın ailesi dizisi şeniz kim, kocamın ailesi dizisi şeniz resimleri, kocamın ailesi dizisi şeniz karakteri kim, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler, kocamın ailesi dizisi şeniz gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi şenizin gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, yeşim salkım kim, yeşim salkım kimdir, yeşim salkım resimleri, yeşim salkım biyografi, yeşim salkım, yeşim salkım kocamın ailesi, yeşim salkım kaç yaşında, yeşim salkım foto galeri, yeşim salkım hangi dizilerde oynadı, yeşim salkım hakkında bilgi, yeşim salkım wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi şeniz bilgi, yeşim salkım twitter facebook adresi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kocamın ailesi şeniz görselleri, kocamın ailesine yeni giren kimdir,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz