30 NİSAN 2015 TEOG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

TEOG SINAV SORU VE CEVAPLARI
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Tüm 8. sınıf öğrencilerinin uzun zamandır hazırlandıkları önemli sınavlardan biri olan TEOG yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavı 29 ve 30 Nisan da yapıldı. 

2014-2015 yılı eğitim ve öğretim 2. döenm Teog sınavları çarşamba ve Perşembe yapıldı. 1 Milyondan fazla öğrencinin girdiği TEOG sınavında öğrenciler bugun ve dün toplamda 6 sınava girdiler. 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü dersinden sınava giren öğrenciler 30 Nisan Perşembe günü ise Fen ve Teknoloji, İnkilap Tarihi ve İngilizce derslerinden sınava girdiler.

Teog ikinci dönem sınavı 2 oturum şeklinde yapıldı. Birinci oturum 29 Nisan Çarşamba günü 3 dersten girdikleri sınav ile tamamlandı. 2. oturum ise 30 Nisan Perşembe günü yine 3 dersten sınava girerek tamamlandı. 

Teog sınavına giren 8. sınıf öğrencileri sınav çıkışı teog sınavı zor muydu, kolay mıydı sorusuna bakalım ne yanıt verecekler. Sınava giren öğrenciler sınavdan çıkar çıkmaz hemen teog sınav sorularını araştırmaya ve doğru yanlış sayılarını hesaplamaya başlayacaklardır. Bizde sizlere bu yazımızda 2014-2015 teog sınavı 29 Nisan Çarşamba, 30 Nisan Perşembe günü yapılan sınavların sorularını ve cevaplarını sizler için derledik. 

30 Nisan Perşembe TEOG Sınav Soruları ve Cevapları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
30 NİSAN TEOG FEN ve TEK. SINAV SORU VE CEVAPLARI>>>
30 NİSAN TEOG İNKİLAP SORU VE CEVAPLARI>>>
30 NİSAN TEOG YABANCI DİL SINAV SORU VE CEVAPLARI>>>

(Soru ve Cevaplar Yayınlandığında Burada Bulabilirsiniz)


Sizce TEOG Sınavı Zor muydu?, Kolay mıydı?
TEOG Sınavında Sizi Zorlayan Ders Hangisiydi?
Sizce Hatalı Soru Var mıydı?

30 Nisan Perşembe günü yapılan teog 2. oturum sınavı hakkındaki düşüncelerinizi ve söylemek istediklerinizi paylaşarak diğer sınava giren arkadaşları aydınlatmış ve bilgilendirmiş olursunuz. 


teog sınavı, teog sınav soruları, 30 nisan perşembe teog sınav soru ve cevapları, 30 nisandaki teog sınavının soru ve cevapları yayınlandı mı, teog sınavında çıkan sorular, 30 nisan teog 2. oturumda çıkan sorular, teog sınavında kaç soru vardı, 2015 teog sınav soruları, teog sınav hakkında bilgi, bu seneki teog kolay mıydı zor muydu, teog zormuydu, 30 nisan perşembe teog fen dersi soru ve cevapları, 30 nisan teog inkilap soruları indir,

Etiketler: , , , , .

Yorum Yaz