KERTENKELE DİZİSİ OĞUZ (ALİHAN SAKMAN) KİMDİR - ALİHAN SAKMAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ OĞUZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların sevilen ve çok izlenen dizisi Kertenkele Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri ile izleyicileri ekrana bağlayan ve genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken başarılı dizi kertenkele hakkındaki tüm bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. 

Kertenkele dizisinde polisten kaçan bir adamın türlü yollar ve zekası ile her seferinde polisten kurtulması ve bir gün tam yakalanacakken bir mahallede tesadüfen hoca bekleyen mahalleli, kertenkeleyi karşılarında görürler ve o gün bu gündür kertenkele, ziya hoca kılığını girmektedir. Mahalleli onu cami hocası Ziya Hoca olarak bilirler kertenkele ise güzeller güzeli Zehra'ya aşıktır. 

Kertenkele dizisinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. başarılı oyuncuların yer aldığı kertenkele dizisinde bir çok ismin yer alması ile beraber, kertenkele dizi oyuncuları arasında Alihan Sakman oldukça beğenilmektedir. 

Kertenkele dizisinde Oğuz karakterini canlandıran Alihan Sakman yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 
Yazımızın devamında ise Kertenkele dizisi Oğuz karakteri, yani Alihan Sakman hakkındaki bilgileri, resimleri ve Alihan Sakman biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Oğuz Karakteri Kimdir?

Alihan Sakman Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Oğuz karakterini canlandıran Alihan Sakman 13 Ocak 1990 yılı Akhisar doğumludur. Lise ve üniversite boyunca müzik ve resime karşı bir ilgisi olan Alihan Sakman Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur.

Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlikte yapan başarılı oyuncunun 2 kısa filmi bulunmaktadır. Alihan Sakman'ın ilk kısa filmi olan Bahar Soğuk Geçek adlı kısa filmi, Akhisar Belediyesi ve Akademi 35 Buçuk desteği ile çekilmiştir. Alihan Sakman hem oyunculuk dersleri aldığı Akademi 35 buçuk tiyatro okulundan ve usta oyuncu Altan Gördüm'den destek almıştır. Alihan Sakman'ın hem senaryosunu yazdığı hemde yönetmenliğini yaptığı bahar soğuk geçecek adlı kısa filmi yurt içinde ve yurtdışında çeşitli kısa film festivallerinde yarışmıştır.

Başarılı oyuncu Alihan Sakman'ın ikinci kısa filmi ise Ayakkabı isimli kısa filmidir. Alihan Sakman, Eylül Kübra Uzun ve Berk Gülen’in yazıp yönettikleri kısa filmleri 'Ayakkabı' yine başarılı bulunarak ve sevilerek Boston Türk Film Festivali’nde finalist oldu.

Yakışıklı oyuncu Alihan Sakman şimdilerde ise Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde Oğuz karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır. 

Alihan Sakman Yaşı : 24
Alihan Sakman Twitter : https://twitter.com/AlihanFanclub
Alihan Sakman Facebook : https://www.facebook.com/alhnskmn
Alihan Sakman İnstagram : http://instagram.com/alihansakman

Alihan Sakman Resimleri



kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi oğuz, kertenkele oğuz kimdir, kertenkele dizisindeki oğuz, kertenkele oğuz karakteri, kertenkele oğuz resimleri, kertenkele dizisi oğuz hakkında bilgi, kertenkele oğuz gerçekte kim, kertenkele dizisindeki oğuzun gerçek adı ne, kertenkele oğuz kaç yaşında boyu kilosu kaç, alihan sakman, alihan sakman kimdir, alihan sakman kaç yaşında, alihan sakman resimleri, alihan sakman hakkındakiler, alihan sakman foto galeri, alihan sakman nereli, alihan sakman boyu kilosu kaç, alihan sakman biyografi, alihan sakman kertenkele dizisi, alihan sakman wikipedi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz