DİRİLİŞ DİZİSİ ELENORA (ÖZLEM AYDIN) KİMDİR - ÖZLEM AYDIN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ



DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİ ELENORA KİMDİR...

Son zamanlarda dizilere ağırlık veren TRT yeni bir diziyi daha bünyesine katarak izleyicinin beğenisine sunuyor. Başarılı dizilere imza atan TRT 1 Diriliş Ertuğrul dizisi ile de bu başarısını sürdürmektedir. Uzun Zamandır merakla beklenen Diriliş Ertuğrul Gazi dizisi 1. bölüm ile ekranlarda yerini almıştır. 

Günümüzde dönem dizilerinin tutulması ve izlenmesi neticesinde TRT 1 Diriliş Ertuğrul dizisi de bir dönem dizidir. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş yıllarının anlatılacağı Diriliş dizisinde iki kardeş olan Ertuğrul Gazi ve Gündoğdu arasında ki iktidar savaşı konu olurken, Süleyman Şah Türbesi ve Süleyman Şah'ın yurt arama konuları da yer alacaktır. 

Diriliş dizisi başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Özlem Aydın Diriliş dizisinde Elenora karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Özlem Aydın kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter olan Elenora hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Elenora Karakteri Kimdir?

Özlem Aydın Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş dizisinde Elenora karakterini canlandıran Özlem Aydın 20 Şubat 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Lise eğitimini Gürsoy Kolejinde tamamlayan güzel oyunca Lisedeyken üç arkadaş grup kurmuş ve üç sene şarkı söylemişlerdir. Söz yazarlığı yönüde bulunan sevielen oyuncu Özlem Aydın bir çok şarkı yazmıştır.

Özlem Aydın ilk önce Üniversitede de oyunculuk bölümünde okurken ikinci yıl iletişim bölümüne geçmiştir. Daha sonra sesini geliştirmek için şan dersi alan oyuncu 2005 yılında Üniversite eğitimini İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Ve Tasarım Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Özlem Aydın 2010 yılında yönetmen Sinan Çetin’in Plato Film Okulunda oyunculuk dersi aldı. İlk zamanlarda sunuculuk yapan güzel oyuncu sunuculuk kariyerine TRT Müzik kanalında yayınlanan “Müzikalite” programını sunarak başladı. Daha sonra dizilerde oynamaya karar veren Özlem Aydın ilk olarak M.U.C.K. adlı dizide rol alarak dizi oyuncusu oldu. 2012 yılında “M.U.C.K.” adlı televizyon dizisinde; Murat Serezli, Bedük, Bay J gibi oyuncularla beraber rol aldı.

Dizileri yanı sıra Özlem Aydın 2013 yılında Murat Dalkılıç'ın “Bir hayli” klibinde oynamıştır. Bir zamanlar yayınlanan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmasına da katılan Özlem bu yarışmada 69 bin lira para ödülü kazandı. Ankara'nın Dikmeni adlı dizide de rol alan Özlem Aydın şimdilerde ise Trt 1 de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Elenora karakteri olarak rol almaktadır.



Özlem Aydın Rol Aldığı Diziler

2014 - Diriliş Ertuğrul
2014 - Ankara'nın Dikmen’i
2012 - M.U.C.K.


Özlem Aydın Resimleri



diriliş dizisi, diriliş dizi oyuncuları kimler, diriliş, diriliş elenora, elenora karakteri kimdir, elenorayı oynayan oyuncu kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki elenora kimdir, elenora dizisi elenora karakteri kimdir, diriliş dizisindeki elenoranın gerçek adı, diriliş elenora kaç yaşında boyu kilosu kaç, özlem aydın kimdir, özlem aydın, özlem aydın kaç yaşında, özlem aydın yaşı kaç, özlem aydın resimleri, özlem aydın biyografi, özlem aydın hakkında bilgi, özlem aydın diriliş dizisi, özlem aydın boyu kilosu kaç, özlem aydın hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları özlem aydın,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz