VE KAZANAN YARIŞMASI - VE KAZANAN YARIŞMASI JÜRİ ÜYELERİ KİMLER

VE KAZANAN YARIŞMASI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star TV şu sıralar ekranlarda olan şakı yarışmalarına farklı bir format ile yepyeni bir yarışma ekliyor. Star Tv de başlayacak olan şarkı yarışmasının ismi Ve Kazanan ismi ile yayınlanacak. Star da başlayacak olan Ve Kazanan yarışması Avrupa'nın bir numaralı yarışması The Winner is isimli yarışmanın Türkiye uyarlamasıdır. O Ses Türkiye yarışma formatına benzer olan Ve Kazanan yarışmasında farklı olan ise 101 jüri üyesi olmasıdır.

W şeklinde bir düzende oturacak olan bu 101 jüri üyelerinin arasında halktan insanlar, konservatur öğrencileri, radyocu, müzik eğitmenleri, müzik eleştirmenleri gibi bir çok kişi görev alacak. Bu 101 kişi her hafta yarışmacılardan bir kişiyi oyları ile birinci seçecekler ve haftanın birincisine aldığı oy oranına göre para teklifi yapılacak ve yarışmacıya hayallerin mi yoksa para mı diye sorulacak, yarışmacı ister parayı alıp gidebilecek isterse yarışmaya devam edip finalde 500 bin TL'nin sahibi olabilecek.

Ve Kazanan yarışmasında yukarıda belirttiğimiz gibi arka tarafta W şeklinde oturan 101 jüri üyesi olacak, fakat bu 101 kişinin önünde master jüri olarak adlandırılan müzik dünyasının ünlü iki ismi yer alacaktır.

Ve Kazanan Yarışması Jüri Üyeleri Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Şebnem Ferah
- Kenan Doğulu


İlerleyen günlerde jüri üyelerine eklenen isim olacak mı, olmayacak mı belli değil yarışma hakkında gelişmeler oldukça buradan sizlerle paylaşacağız.

Ve Kazanan Yarışması Nasıl Olacak

Ve Kazanan yarışmasının konsepti şöyle: 
Star TV’nin “Ve Kazanan” adıyla ekrana getireceği yarışmada yukarıda belirttiğimiz gibi 101 jüri üyesi yer alacak. Bu jüri üyeleri arasında halktan insanlar, konservatuar öğrencileri, müzik dünyasının önemli isimleri, müzik eleştirmenleri ve müzik eğitmenleri gibi bir çok isim yer alacak. 
W şeklindeki düzenlenecek 101 kişilik jüri bölümünün en önünde ise müzik dünyasının iki önemli ismi olan Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu oturacak.
Henüz sunucusu belli olmayan yarışmada 101 kişilik jüri üyelerinin her hafta birinci seçtikleri yarışmacıya para teklifi yapılacak ve hayallerin mi yoksa para mı diye sorulacak, yarışmacıya parayı alıp gitme ve kalıp yarışma gibi seçenek sunulacak. 
Bu şekilde finale kalacak 8 yarışmacı, çeyrek final sonra, yarı finalde yarışarak 13 hafta sonunda 2 kişi kalacak ve bu iki kişiden birinci olan 500 Bin TL'lik ödülün sahibi olacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sizde sesinize güveniyorsanız ve yarışmaya katılmak istiyorsanız Ve Kazanan yarışması seçmelerinin yapılacağı tarihler ve yerler. 


         2 Kasım Bursa – Tuğcu Otel
03 – 04 Kasım Eskişehir – 222 Park
05 – 06 Kasım İzmir – Ege Palas Otel
10 – 11 Kasım Adana – Golden Deluxe Otel
12 – 13 Kasım Trabzon – Yalı Park Otel
14 – 15 Kasım İstanbul Anadolu – Kartal Titanic O…
16 – 17 Kasım İstanbul Avrupa – Bayrampaşa Titanic Otel
21,22,23 Kasım Ankara – Notte Otel


ve kazanan yarışması, ve kazanan yarışması jüri üyeleri kimler, ve kazanan yarışma formatı, ve kazanan yarışmasında kaç jüri var, ve kazanan yarışması nasıl olacak, ve kazanan yarışmacıları, ve kazanan yarışması ne zaman, ve kazanan ne zaman başlayacak, ve kazanan yarışmacı isimleri, ve kazanan yarışmacıları kimler, ve kazanan jüri üyeleri kimler, ve kazanan yarışma jürileri, ve kazanan yarışması nasıl olacak, ve kazanan yarışmasının ödülü ne, ve kazanan yarışması kaç para ödül verecek, ve kazanan yarışması o ses türkiyeyle aynı mı, ve kazanan yarışması hakkında bilgiler, ve kazanan yarışmasındaki 101 jüri kimler, ve kazanan başvuru formu, ve kazanan yarışması başvuru formu doldur, ve kazanan yarışması seçmeleri ne zaman nerde, ve kazanan yarışması seçmeleri istanbulda ne zaman olacak, ve kazanan seçmeleri,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz