ŞEREF MESELESİ GÜL (ALMA TERZİC) KİMDİR - ALMA TERZİC KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

ŞEREF MESELESİ GÜL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların merakla beklenen dizisi Şeref Meselesi başlıyor. Uzun Zamandır tanıtım fragmanları yayınlanan Şeref Meselesi dizisi büyük merak uyandırarak beklenmeye başlandı. Başrollerinde iki yakışıklı isim olan Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız yer almaktadır. 23 Kasım Pazar günü izleyici ile buluşacak olan Şeref Meselesi dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Kerem Bursin, Burcu Biricik, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Uğur Uzunel, Alma Terzic gibi isimlerin yer alığı Şeref Meselesi dizisi iddialı diziler arasında yerini aldı. Şeref Meselesi dizinde iki kardeşi canlandıran Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız hakkında bilgileri, Şeref Meselesi dizi oyuncularının kimler olduğu ve şeref meselesi dizisinde kim hangi karakteri oynuyor gibi bilgileri daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık.

Sizlere bu yazımızda ise Şeref Meselesi dizisinde Gül karakterini canlandıran Alma Terzic kimdir, Alma Terzic kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır gibi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Şeref Meselesi Dizisi Gül Karakteri Kimdir?

Alma Terzic Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Şeref Meselesi dizisinde Gül karakterini canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Alma Terzic adında olan Boşnak bir oyuncudur. Başarılı oyuncu Alma Terzic 11 Haziran 1987 yılında Bosna Hersek'te doğmuştur. 

Boşnak olmasına rağmen çok iyi derecede Türkçe konuşabilen güzel oyuncu Alma Terzic 4 yıl oyunculuk üzerine eğitim almış ve ilk olarak 'Kan ve Bal Ülkesinde' adlı Angelina Jolie’nin yönettiği filmde başarılı şekilde Hanna karakterini canlandırmıştır. Bu rolü ile bir anda tanınan isim olan Alma Terzic dünya çapında bir çok yapımcıdan teklifler alarak oyunculuğa devam etmiştir. Genç yaşıma rağmen olgun bir kadın gibi hissediyorum kendimi diyen Alma Terzic 5 yaşındayken Bosna savaşını yaşamış ve çok zor günler geçirip çok acı olaylara şahit olduğu için ister istemez büyüdüğünü söylemektedir. 

Yaşadığı olaylar yüzünden bazı yapımlarda oyunculuk alanında hiç rol yapmama gerek kalmıyor yaşadığım ve gördüklerim gözümün önüne gelmesi yeterlidir demektedir. 1,71 boyunda, 51 kilo olan ve güzelliği ile herkesi büyüleyen Alma Terzic Ülkemizde de Veda, Fatih, Unutma Beni İstanbul gibi bir çok dizide rol almıştır. Başarılı oyuncu Alma Terzic şu sıralar Şeref Meselesi dizisinde Gül karakterini canlandırmaktadır.

Alma Terzic Boyu  : 1,71
Alma Terzic Kilosu :   51
Alma Terzic Twitter Adresi: https://twitter.com/missalmaterzic

Alma Terzic Rol Aldığı Diziler

Şeref Meselesi 2014
Fatih 2013
Veda Dizisi 2012
Mavi Kelebekler 2012
Kan ve Aşk 2011
Unutma Beni 2010
Beni Unutma 2010
Orange Blanket 2008

Alma Terzic Resimleri




alma terzic kimdir, alma terzic, alma terzic resimleri, alma terzic yeni dizisi, alma terzic dizi resimleri, alma terzic foto galeri, alma terzic hakkında bilgi, alma terzic burcu ne, alma terzic kaç yaşında, alma terzic sevgilisi kim, alma terzic wikipedi, alma terzic hayatı, şeref meselesi dizisi gül kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi gül karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi gül gerçek adı ne, şeref meselesi gül resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, şeref meselesi gül kaç yaşında boyu kilosu kaç

Etiketler: , , , , , , , , , , .

Yorum Yaz