KAYAHAN'IN EN İYİLERİ ALBÜMÜ 2014 - KAYAHAN'A SAYGI ALBÜMÜNDE HANGİ SANATÇILAR VAR

KAYAHAN'IN EN İYİLERİ ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sevilen şarkılara imza atan ve yılar geçmesine rağmen hala dillerde olan şarkıların sahibi Kayahan yine bomba gibi bir albüm ile sevenleriyle buluşuyor. Bu güne kadarki söylenen Kayahan'ın en güzel şarkıları bir albümde toplanıyor ve Kayahan'a saygı albümü adında müzikseverlerle buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve tamamlanması 2 yıl alan Kayahan'ın En İyileri Albümü hakkında bilgiler ve Kayahanı'ın şarkılarını söyleyen sanatçıların kimler olduğunu ve hangi sanatçı hangi şarkıyı söyledi gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

Kayahan'ın yeni saygı albümünde birbirinden değerli bir çok sanatçı yer almaktadır. Usta sanatçı Kayahan'ın şarkılarını söyleyecek olan sanatçılar sevilen şarkıları seçerek kendi tarzlarında yorumladılar. Değerli isimlerin yer aldığı Kayahan'ın en iyileri albümünde Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Emre Aydın, Gülben Ergen, Sıla, Nilüfer ve Funda Arar gibi birbirinden değerli isimler yer almaktadır. Sezen Aksu, Kayahan saygı albümünde Odalarda Işıksızım şarkısını seçti ve sebebini şu şekilde anlattı. Bir gün bir otelde yan odada bağıra çağıra şarkı söyleyen bir adamın kapısını vurup uyarmaya gittiğimde karşıma Kayahan çıktı ve Odalarda Işıksızım şarkısını tamamlamaya çalışıyormuş diyerek bu şarkının bende hatırası var diyerek o şarkıyı seçmiştir. Tarkan ise Yemin Ettim şarkısını seslendirecektir. Kayahan'ın En İyileri albümünde bir de sürpriz isim yer almaktadır, bunlar Kayahan'ın karısı ve kızı gönül dür. yazımızın devamında kayahanın en iyileri albümünde yer alan sanatçıların isimlerini ve şarkıların listesini bulabilirsiniz.

Kayahan'ın En İyileri Albümünde Yer Alan Sanatçılar
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kayahan Albümü Sezen Aksu - Odalarda Işıksızım
Kayahan Albümü Tarkan - Yemin Ettim
Kayahan Albümü Ajda Pekkan - Gönül Sayfam
Kayahan Albümü Funda Arar - Melankoli
Kayahan Albümü Nilüfer - Bir Garip Serçe
Kayahan Albümü Candan Erçetin - Büyük Aşkım
Kayahan Albümü Mine Koşan - Allahım Neydi Günahım
Kayahan Albümü Nilüfer&İpek Acar - Mor Menekşe
Kayahan Albümü Emre Aydın - Her şeyden Çok
Kayahan Albümü Mehmet Erdem - İlk Değil
Kayahan Albümü Yasmin Levi - Sabahlar Uzak
Kayahan Albümü Gülben Ergen - Devamı Var
Kayahan Albümü Aşkın Nur Yengi - Atın Beni Denizlere
Kayahan Albümü Sıla - Canım Sıkılıyor
Kayahan Albümü Mustafa Ceceli - 
Kayahan Albümü Demet Sağıroğlu - 


Kayahan'ın En İyileri isimli muhteşem albümde yer alan sanatçılar ve söyledikleri şarkılar yukarıdaki gibidir. Kayahan'ın bu albümünün asıl sürprizi ise usta sanatçının karısı İpek Acar ve Kızı Aslı Gönül'ün bu albümde şarkı söylemesidir. Kayahan bu fikre karşı çıkmış olsa da albümde yer alan sanatçıların ısrarı üzerine albümde yer almışlardır. 

Albüm Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

kayahanın yeni albümü, kayahan saygı albümü, kayahanın en iyileri albümü, kayahanın en iyileri isimli albümü, kayahanın yeni albüm şarkıları, kayahanın yeni albümünde yer alan sanatçılar kimler, kayahan en iyi şarkılar albümü ve şarkıları, kayahanın yeni albümünde olan şarkılar hangileri, kayahanın saygı albümünde yer alan sanatçılar, tarkan kayahanın hangi şarkısını söyledi, funda arar hangi kayahan şarkısını söyledi, emre aydının söylediği kayahan şarkısı, kayahanın yeni albümünde olan isimler kimler, kim hangi kayahan şarkısını söyledi,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz