KAÇAK DİZİSİ TÜLAY (YAĞMUR TANRISEVSİN) KİMDİR - YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ

KAÇAK DİZİSİ TÜLAY KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
ATV ekranlarının aksiyon ve heyecan dolu dizisi Kaçak tüm hızıyla devam etmektedir. Salı günleri Atv'nin vazgeçilmez dizisi olan Kaçak her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkarak salı günlerini zirvede kapatmaktadır. Başrollerinde Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un rol aldığı Kaçak dizisi aksiyon dolu sahneleri ile izleyici tarafından oldukça beğenilmektedir. Kaçak dizisinde mafya ile çatışan serhat karakteri dadaylı Tahir ve doktor Nazmi ekibi ile her hafta diziye damga vurmaktadır. 

Haluk Bilginer'inde diziye katılması ile heyecanın daha da arttığı Kaçak dizisine geçtiğimiz günlerde Yağmur Tanrısevsin de dahil olmuştu. Kaçak dizisinde Faysalın kızı Tülay karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin bu dizide de güzelliği ile büyülemektedir. Daha önceden Güneşi Beklerken dizisinde Melis karakteri ile büyük başarı yakalayan ve Yağmur Tanrısevsin kaçak dizisindede oldukça beğenilmektedir. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin kaçak dizisine katılması ile birlikte Yağmur Tanrısevsin kimdir, kaçak dizisi tülay kimdir, kaçak dizisindeki faysalın kızı tülay gerçek adı nedir gibi bir çok sorunun sorulması ile birlikte sizlere bu soruların cevaplarını derledik.


Kaçak Dizisi Tülay Karakteri Kimdir?


Yağmur Tanrısevsin Kimdir

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaçak dizisinde Faysal'ın kızı Tülay karakterini canlandıran güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 yılında Mersin de doğan Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Ortaöğretim ve Lise eğitimini Mersinde Tamamlayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin daha sonra ise üniversite eğitimi için İstanbul'a gelmiştir.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Yağmur Tanrısevsin, Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak gibi başarılı isimlerden ve Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bu güne kadar bir çok dizi ve sinema filmlerinde rol alan güzel oyuncu bunların yanı sıra Bambi reklarında da oynamıştır. Yağmur Tanrısevsin ilk oyunculuk kariyerine Adını Feriha Koydum dizisi ile başlamıştır. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır. 

Yağmur Tanrısevsin'in asıl tanınmasına vesile olan dizi ise Güneşi Beklerken dizisidir. Bu dizide "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmeyi seven Yağmur Tanrısevsin "Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde de rol almıştır.

Yağmur Tanrısevsin Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 Kaçak dizisi Tülay,
2013 Güneşi Beklerken dizisi Melis Güzel
2013 Aşk Ağlatır filmi Banu,
2013 The Tragedy filmi Jennifer,
2012 Pis Yedili dizisi Müge konuk oyuncu
2012 Adını Feriha Koydum dizisi Ece konuk oyuncu

Yağmur Tanrısevsin Resimleri



yağmur tanrısevsin, yağmur tanrısevsin kimdir, yağmur tanrısevsin hakkında bilgi, yağmur tanrısevsin biyografi, yağmur tanrısevsin wikipedi, yağmur tanrısevsin kaç yaşında, yağmur tanrısevsin resimleri, yağmur tanrısevsin boyu kilosu kaç, yağmur tanrısevsin foto galeri, güneşi beklerken melis kim, güneşi beklerken melis, kaçak dizisi tülay, kaçak dizisi tülay karakteri kimdir, kaçak dizisi tülay resimleri, kaçak dizisi tülay gerçek ismi ne, kaçak dizisindeki faysalın kızı kimdir, kaçak dizisi faysalın kızının gerçek adı, kaçak dizisi faysal ve kızı, kaçak dizisindeki faysalın kızı tülayın resimleri, kaçak dizisi tülay foto galeri, ustura faysalın kızı tülay kim, 

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz