GÜZEL KÖYLÜ OYA (MERVE OFLAZ ) KİMDİR - MERVE OFLAZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ OYA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Güzel Köylü dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güzel Köylü dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır. Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Su Kutlu, Tolga Ortancıl, Simge Selçuk, Zeynep Eylül Demirpehlivan, Esin Civangil gibi isimlerin rol aldığı Güzel Köylü dizisi oyuncuları arasında en çok aranan ve merak edilen oyuncu olan Merve Oflaz yediden yetmişe herkesin merak ettiği isim haline gelmiştir.

Güzel Köylü dizisine yeni giren Merve Oflaz dizide gazeteci Oya karakterini canlandıracak. Kaan'ın arkadaşı olarak köye gelecek olan Oya köyün fotoğraflarını çekerek gazeteci kimliğini saklayacaktır.  

Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu 
Merve Oflaz kimdir, Güzel Köylü dizisi Oya karakteri kimdir, Merve Oflaz kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Merve Oflaz biyografisini paylaşacağız.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİ OYUNCULARI >>>

Güzel Köylü Dizisi Oya Karakteri Kim?


Merve Oflaz Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Merve 23 Mayıs 1988 İstanbul da doğmuştur. İlkokul yıllarında de okulun tiyatro grubunda yer aldı dans Takımının da değişmez bir elemanıydı. 2005'te Liseyi Çengelköy lisesinde yabancı dil türkçe okuyarak bitirmiş, lisedeyken spor faaliyetlerine tenis ve yüzmeyle devam etmiştir. Liseden sonraki döneminde birçok işte çalıştı. Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlarda yer aldı; aynı zamanda üniversiteye hazılanmak için kolları sıvayan Merve, içindeki oyunculuk hayallerine rağmen türkçe öğretmenligi için yabancı dil üzerine dershaneye başladı ancak istediği yeri kazanamayınca spora ilgisini arttırıp Dalyan Kulüp'te tenis ve yüzme antrenörlüğüne başladı. 2008 yılının yaz döneminde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu gelen girmek için hazırlanıp üniversiteyi kazandı ve yönetim bölümünü seçti. Aynı zamanlarda Var Mısın Yok Musun adlı yarısmaya internetten başvurmuştu ve başvurudan olumlu yanıt gelince hem üniversiteye başladı hemde Show TV'de Acun İlıcalının sunduğu Var Mısın Yok Musun'da yarışmacı oldu ve bu programla başladı herşey... Bu yarışma Merve türkiye'nin televizyonla tanışmasını sağladı. 50 bölüm Yaklaşık yarışmacı 3 ay boyunca ekranlarda yer olarak aldı.

Okuluna devam ederken çocuklara ve yetişkinlere tenis ve yüzme dersi vermeye devam etti. Ve salon dersleri verdi salonunda fitness antrenörlüğüne başladı. Aynı zamanda yetişkinleri Kişisel Antrenör olarak çalıştırdı. Merve Oflaz  kendini geliştirmek için Gökhan Telkenardan diksiyon egitimi, Aykut Açkalmaz anlamayana hafıza teknikleri dersini aldı. Tims Produksiyon Merve'yi yeni projeleri olan Muhteşem Yüzyıl ' a davet etti. Merve Oflaz hiç oyunculuk deneyimi olmadığı halde yeni ve tecrübesiz bir oyuncu adayı için oldukça başarılıydı. Usta oyuncularla birlikte Muhtesem Yüzyılda Ayşe Hatun rolünü canlandırdı. 13 bölümün sonunda senaryo gereği diziden ayrıldı.

Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteriadlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırdı. Güzel oyuncu şimdi ise Güzel Köylü dizisinde Oya karakterini canlandırmaktadır.

Merve Oflaz Resimleri




güzel köylü, güzel köylü dizisi, güzel köylü dizi oyuncuları, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü dizisi oya, güzel köylü dizisindeki oya kimdir, güzel köylü dizisi oya karakteri kim, güzel köylü oya kimdir, güzel köylüdeki oya kim, güzel köylü dizisi oya gerçekte kimdir, merve oflaz, merve oflaz kim, merve oflaz kimdir, merve oflaz hakkında bilgi, merve oflaz kaç yaşında, merve oflaz biyografi, merve oflaz resimleri, merve oflaz yaşı, merve oflaz boyu kilosu kaç, merve oflaz nereli, merve oflaz güzel köylü dizisi, merve oflaz wikipedi, merve oflaz dizileri, merve oflaz survivor, 

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz