AŞKIN KANUNU DİZİSİ VEDAT (SERKAN ALTUNORAK) KİMDİR - SERKAN ALTUNORAK KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ

AŞKIN KANUNU DİZİSİ VEDAT...
bu yazı www.songuncel.blospot.com'a aittir
TRT 1'nin yeni dizilerinden olan Aşkın Kanunu dizisi izleyici ile buluşarak oldukça ilgi görmüş ve izlenmiştir. Ekranların yeni polisiye dizisi olan Aşkın Kanunu dizisi birbirine aşık ve evli olan 2 polisin hikayesinin anlatıldığı dizide Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız Muro karakteri ile hafızalara kazınan Mustafa Üstündağ ve güzel oyuncu Ceyda Düvenci başrolde yer almaktadır. 

Aşkın Kanunu dizisinin konusu genel olarak, birbirlerini severek evlenen iki polisin 15 yıl evli kalmasından sonra bir anda alınan boşanma kararı ile sevenleri ve çocukları üzülmeye başlar. Boşanmak isteyen çift birbirlerini hala sevdikleri için bir türlü boşanma gerçekleşemez. İki başarılı polis olan İpek ve Çetin sevenlerinin çabası ile tekrar birlikte yaşamaya çalışırlar ve tüm sevenleri onların ayrılmalarına karşıdırlar. Aşkın Kanunu dizisi oyuncuları arasında Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Bülent Şakrak, Beste Bereket, Ayten Uncuoğlu, Serkan Altunorak, Tuğçe Kumral, Bülent Şakrak, Kerem Atabeyoğlu gibi isimler yer almaktadır.

Aşkın Kanunu dizisi Vedat kimdir, Aşkın Kanunu dizisi Vedat karakteri hakkında bilgi, Aşkın Kanunu dizi oyuncuları ve Serkan Altunorak kimdir, Serkan Altıunorak kaç yaşında gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır.

AŞKIN KANUNU DİZİ OYUNCULARI>>>

Aşkın Kanunu Dizisi Vedat karakteri Kimdir?

Serkan Altunorak Kimdir
bu yazı www.songuncel.blospot.com'a aittir
Aşkın Kanunu dizisinde Vedat karakterini canlandıran Serkan Altunorak 24 Aralık 1976 yılında Ankara da doğmuş, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Serkan Altunorak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde konservatuarin güzel sanatlar bölümünü bitirdi. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz'de Unisex Bekir, 2004 yılında Aşk Oyunu'nda Sarp, 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı. Melekler Korusun adlı dizide bir konservatuar öğretmenini canlandırdı. Ayrıca Dot'un bu sezon yine çok ses getirecek oyunu Shopping and f***ing oyununda oynamaktadır.

Fatih Akın'ın Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte rol aldı. Yaseminname, Çocuklar Duymasın ve Karım ve Annem dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol almışlığı vardır. 2006 yılının ekim ayında, Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinin bir sahnesinde rol gereği rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi ise yayından kaldırıldı.

2011 yılında yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dahil olmuştur. Başarılı oyuncu Serkan Altunorak şimdilerde ise Aşkın Kanunu dizisinde Vedat karakterini canlandırmaktadır.

Serkan Altunorak Rol Aldığı Diziler
bu yazı www.songuncel.blospot.com'a aittir
Aşkın Kanunu (Vedat)
Muhteşem Yüzyıl
Melekler korusun - Erkan ,2009
Sınıf - Umut, 2008
Kara Duvak - Merdan, 2007
İmkansız Aşk - Cem, 2006
Yağmur Zamanı , 2004
Cocuklar duymasin 13. bolum 1. kisim
Ayrılsakta Beraberiz - Unisex Bekir, 1999

Serkan Altunorak Resimleri


aşkın kanunu dizisi, aşkın kanunu, aşkın kanunu oyuncuları kimler, aşkın kanunu vedat, aşkın kanunu vedat karekteri kimdir, aşkın kanunundaki vedat karakteri kimdir, aşkın kanunu vedat gerçek ismi nedir, aşkın kanunu vedat daha önce nerde oynadı, aşkın kanunundaki vedatın gerek ismi, aşkın kanunu vedat kaç yaşında, aşkın kanunu vedat resimleri, aşkın kanunu karakterleri tam liste, serkan altunorak, serkan altunorak kimdir, serkan altunorak kaç yaşındadır, serkan altunorak resimleri, serkan altunorak hakkında bilgi, serkan altunorak biyografi, serkan altunorak nerelidir, serkan altunorak hangi dizilerde oynamıştır, serkan altunorak boyu kilosu kaçtır, serkan altunorak aşkın kanunu,

Etiketler: , , , , , , .

Yorum Yaz