AŞKIN KANUNU DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - TRT 1 AŞKIN KANUNU DİZİSİ

TRT 1 AŞKIN KANUNU DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bu sezon bir çok diziyi bünyesinde barındıran TRT 1 yepyeni bir diziyi daha izleyiciyi buluşturuyor. Başarılı dizilere imza atan TRT 1 yeni dizisi Aşkın Kanunu ile yine başarısını sürdürecek gibi görünüyor. TRT 1 de başlayacak olan Aşkın Kanunu dizisi 10 Kasım Pazartesi günü ekranlarda olacak. Birbirine aşık ve evli olan 2 polisin hikayesinin anlatıldığı dizide Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız Muro karakteri ile hafızalara kazınan Mustafa Üstündağ ve güzel oyuncu Ceyda Düvenci başrolde yer almaktadır. 

Aşkın Kanunu dizisinin konusu genel olarak, birbirlerini severek evlenen iki polisin 15 yıl evli kalmasından sonra bir anda alınan boşanma kararı ile sevenleri ve çocukları üzülmeye başlar. Boşanmak isteyen çift birbirlerini hala sevdikleri için bir türlü boşanma gerçekleşemez. İki başarılı polis olan İpek ve Çetin sevenlerinin çabası ile tekrar birlikte yaşamaya çalışırlar ve tüm sevenleri onların ayrılmalarına karşıdırlar. Aşkın Kanunu dizisi oyuncuları arasında Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Bülent Şakrak, Beste Bereket, Ayten Uncuoğlu, Serkan Altunorak, Tuğçe Kumral, Bülent Şakrak, Kerem Atabeyoğlu gibi isimler yer almaktadır. 

Yeni başlayan Aşkın Kanunu dizisi hakkında bir çok sorunun merak edilmesi ve Aşkın Kanunu dizi oyuncuları kimler, Aşkın Kanunu dizi konusu nedir gibi soruların sorulması üzerine, Sizlere bu yazımızda Aşkın Kanunu dizisi hakkında merak edilenleri paylaşacağız.

Aşkın Kanunu Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Aşkın Kanunu İpek - Ceyda Düvenci
Aşkın Kanunu ÇetinMustafa Üstündağ
Aşkın Kanunu KadriyeAyten Uncuoğlu
Aşkın Kanunu Kerem Kerem Atabeyoğlu
Aşkın Kanunu İrfanRecep Yener
Aşkın Kanunu Cemal Bülent Şakrak
Aşkın Kanunu Vedat Serkan Altunorak (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Aşkın Kanunu Belma Ayşenur Yazıcı
Aşkın Kanunu AtiyeBeste Bereket
Aşkın Kanunu Canan - Tuğçe Kumral (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Aşkın Kanunu Sevdiyeİdil Yener
Aşkın Kanunu Nazlı Yağmur Kaşifoğlu
Aşkın Kanunu Metin - Gökçen Gökçebağ
Aşkın Kanunu HasanBekir Çiçekdemir
Aşkın Kanunu ŞenerKaan Turgut
Aşkın Kanunu Kibar AliÇağrı Şensoy
Aşkın Kanunu ZeynepGözde Mutluer
Aşkın Kanunu Mehmet - Sina Özer
Aşkın Kanunu Duru Öznur Serçeler
Aşkın Kanunu Onur - Taha Yusuf Tan


Aşkın Kanunu Dizi Konusu Nedir?

TRT 1 de başlayan Aşkın Kanunu dizisinin konusu, İlk gençlik yıllarından beri birbirine aşık olan bir adam ve bir kadın üstelik ikisi de polis, 15 sene süren bir evliliğe imza atan çift 2 dünya tatlısı çocuk ve yüksek sesli bir geniş aile. Tüm zorluklara, tüm yıpranmışlıklara rağmen hala birbirlerini seven ikili, Aşkın Kanunu ne zaman yazılmaya başlar? Tüm bu sorulara Çetin ve İpek'in efsanevi aşkının son demlerinde cevap aranıyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İpek ve Çetin 15 sene sonunda boşanma kararı alırlar. Mahkeme gelip çatar ancak yüreklerinin derinlerine bastırmaya çalıştıkları o büyük sevgi hakimin gözünden kaçmaz. Boşanmaları 8 ay sonraya ertelenir. Üstelik bundan sonra müdürlerinin oyunuyla aynı ekipte, yan yana, dip dibe çalışmaya başlayacaklardır. Tüm bunların üzerine çocukları Zeynep ile Onur'un oyunuyla tekrar aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Ve böylece sevdası bol, gürültüsü patırtısı bol bir ayrılık oyunu başlar.


aşkın kanunu dizisi, aşkın kanunu, aşkın kanunu dizi oyuncuları kimler, aşkın kanunu oyuncuları, aşkın kanunu dizi konusu nedir, aşkın kanunu dizisi hakkında bilgi, aşkın kanunu dizi ne zaman başlıyor, aşkın kanunu dizisi ipek karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, aşkın kanunu oyuncu kadrosu, aşkın kanunu oyuncu isimleri tam liste, aşkın kanunu dizisinde kim kimdir, aşkın kanunu dizi karakter isimleri, aşkın kanunu dizisi hangi günler, muronun yeni dizisi, muronun yeni başlayan dizisinin adı ne, yeni başlayan diziler, trt 1 dizileri, trt 1 aşkın kanunu dizisi,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz