16 KASIM 2014 İSTANBUL AVRASYA MARATONU - 2014 AVRASYA MARATONUNA NASIL KATILABİLİRİM - 2014 İSTANBUL KOŞUSU

2014 AVRASYA MARATONU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her yıl geleneksel olarak yapılan İstanbul Avrasya Maratonu bu yıl 16 Kasım 2014 Pazar günü coşku ve sevinçle koşulacaktır 36. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu için sayılı günler kaldı. Aslında bu bir maraton ama genel olarak Asya'dan Avrupa'ya yürüyerek geçmek isteyenlerin köprü üzerinde halk yürüyüşü ve köprüden yürüyerek geçme isteği doğrultusunda koşmadan, acele etmeden manzaranın keyfini çıkartarak ve eğlenerek katılım göstermeleridir.

Halk yürüyüşü parkuru 8 km ve tamamlama süresi ise 3,5 saat olarak ön görülmüş. Halk Yürüyüşü Parkuru Başlangıç noktası Anadolu Yakası'nda Altunizade Köprüsü altı, bitiş noktası Avrupa Yakası'nda Beşiktaş Dolmabahçe son buluyor.

Peki Avrasya Maratonuna Nasıl Katılabilirim.
36. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu'na katılmak isteyenler belediyeler tarafından belirli noktalarda kurulacak standlardan ve alışveriş merkezlerinde kurulacak standlardan kayıt işlemlerini yaptırabilip koşu için göğüs numaraları almaları gerekiyor.

Start Noktasına Ulaşım: 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yarışın yapılacağı 16 Kasım 2014 Pazar günü göğüs numarasını gösteren herkes belediye otobüsleri, metrobüsler, deniz otobüsleri ve hızlı tramvaylardan ücretsiz olarak yararlanabilecektir. 
Yürüyüşe katılacaklar 16 Kasım Pazar sabahı Taksim Divan Pastanesi önünden ve Mecidiyeköy Metro İstasyonu karşı caddesinden 07.00 - 08.00 saatleri arasında kalkacak İETT otobüsleriyle Altunizade Köprüsü'ndeki Halk Yürüyüşü start alanına götürüleceklerdir.


Koşunun yapılacağı gün yani 16 Kasım Pazar günü Maraton Koşusu yapılacağı için bazı yollar trafiğe kapalı olacak ve koşunun ilerlemesiyle kademeli olarak trafiğe açılacaktır.


İşte 16 Kasım Pazar günü Maraton Koşusunun yapılacağı gün trafiğe kapalı olan yollar ve saatleri;


Çip Noktalarının Trafiğe Açılma Saatleri:
Parkur aşağıda belirtildiği gibi, başlangıç noktasından bitiş noktasına doğru kademeli olarak trafiğe açılacaktır; 

Start noktası saat 11.00'de trafiğe açılacaktır (2.00 saat) (Boğaziçi Köprüsü).
05.km saat 12.00'de trafiğe açılacaktır (3.00 saat).
10.km saat 10.20'de trafiğe açılacaktır (1.20 saat).
15.km saat 11.00'de trafiğe açılacaktır (2.00 saat).
20.km saat 11.40'de trafiğe açılacaktır (2.40 saat).
25.km saat 12.20'de trafiğe açılacaktır (3.20 saat).
30.km saat 13.00'de trafiğe açılacaktır (4.00 saat).
35.km saat 13.40'de trafiğe açılacaktır (4.40 saat).
40.km saat 14.20'de trafiğe açılacaktır (5.20 saat).
42,195.km saat 14.30'de trafiğe açılacaktır (5.30 saat).


Avrasya Maratonunun Olduğu Gün Trafiğe Kapanacak Yollar ! (2014)
16 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan 36. Avrasya Maratonu dolayısıyla trafiğe kapalı olacak güzergahlar aşağıdaki gibidir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kısık Caddesi, D-100 kuzey ve guney katılım,Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önü D-100 Karayolu güney katılım,Mahiriz Caddesi D-100 güney katılım,Altunizade Köprü üzeri D-100 güney-kuzey katılım,Tophanelioğlu Caddesi Gold Bilgisayar önü D-100 güney-kuzey katılım,Beylerbeyi katılım Güney Zincirlikuyu ayrımı,Sait Çiftçi katılımı,Fenerbahçe Göztepe'den gelip TEM ayrımına katılım,Botanik Bahçesin'den Rıdvan Dedeoğlu istikametine katılım,Kuzey Ataşehir'den Rıdvan Dedeoğluna katılım, FSM turnikelerinden gelip 1.Çevre Yolu ayrımı,güneyden gelip kuzeye katılım,Mustafa Kemal Köprü altından kuzeye katılım,Altunnizade köprü altı halk koşusunun başladığı yer,maraton ile halk koşusu arası,park girişi,maratonun başladığı yer,park çıkışı,park çıkışı turnikeler arası ve kuzey turnike sahası,Avrupa yakasında, Merkez Komutanlığı ışıklar,Opel Gerçek önü, Sait Çiftçi köprü katılımı (E-5 Karayolu güney katılımı), Sabancı Lisesi önü,Yıldız ışıklar Akdoğan Sokak girişi, Ressam Hamdi Bey, Bostancı Veli,Abbasağa, Hasfırın,Serence Bey sokaklar,Ortaköy dönüşleri, Beşiktaş Meydan, Vestel ışıklar, Palangalar ışıklar, Ortaköy Meydanı, Muhakkik Sokak girişi, Akaretler Işıklar, VİP Otel önü, Bayıldım alt baş, süzer Plaza önü, Kadırgalar Caddesi toprak yol dönüşleri,Mete kavşağı, Gümüş Caddesi başı, Gümüşsuyundan toprak yola iniş, Dolmahbahçe ışıklar, Kahve dünyası önü, Akyol Caddesi başı, Meclis-i Mebusan Yokuşu başı, Aydilimi pastanesi yanı, Kabataş ışıklar, Fındıklı ışıklar, Deniz liman çıkışı, Salı pazarı ışıklar, Karaköy Meydanı, Perşembe Pazarı ışıklar, Azapkapıdan Tarlabaşına, mecburi istikamet Şişhane Meydanından, Bankalar Caddesi girişi, Tarlabaşından perşembe pazarına giriş, Şişhane ışıklardan Kasımpaşaya mecburi yön, Kasımpaşadan Unkapanı Köprü ayrımı, Perşembe pazarından Unkapanı köprü ayrımı, Sahil Kennedy Caddesi ataköy 1.Kısım ayrımından (Marina tabelasından) Sirkeci ışıklara kadar kuzey ve guney istikameti Ragıp Gümüşpala caddesi, Reşadiye caddesi, Balat yolu, Eyüp döner kavşağı, Atatürk Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Sultanahmet At meydanı, Yerebatan Caddesi, Klodfarer caddesi, Nuruosmaniye caddesi, Ayasofyameydanı ile Galata ve un kapanı köprüleri trafiğe kapalı tutulacaktır.


Koşu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Koşuya Katılacak Olan Var mı?


2014 avrasya maratonu hangi tarihte olacak, 2014 avrasya maratonunun olduğu gün trafiğe kapalı olan yollar hangileri, 16 kasım günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak, istanbul koşusu olduğu gün hangi yollar kapalı olacak, kapalı olan yollar hangileri, hangi yollar maratonda kapalı olacak, 16 kasım trafik durumu nasıl olacak, 2014 avrasya maratonu olduğu gün kapalı olan yollar hangileri, hangi yollar koşu günü kapalı olacak, istanbul koşusu olduğu gün hangi yollar trafiğe kapalı olacak, trafiğe kapalı olacak yollar hangileri, avrasya maratonu sebebiyle kapalı olan yollar hangileri, 16 kasımda kapalı olan yollar saat kaçta açılacak, 16 kasımda yollar saat kaçta trafiğe açılacak, maraton koşusu olduğu gün kapalı olan yollar saat kaçta açılacak, 16 kasım 2014 pazar günü hangi yollar kapalı olacak, 16 kasım pazar günü kapalı olan yollar hangileri, avrasya maratonu ne zaman, 2014 avrasya maratonu ne zaman olacak, 2014 avrasya maratonu tarihi, avrasya maratonu koşusu nasıl olacak, 2014 avrasaya maratonu koşusu hangi yollarda olacak, 2014 avrasya maratonu koşusu kaç saat sürecek, avrasya 2014 maratonu saat kaçta koşulacak, 2014 istanbul koşusu hangi yollarda koşulacak, 2014 avrasya maratonu nerden nereye koşulacak, 2014 avrasya maratonu nerden başlayacak, 2014 avrasya maratonu nerde bitecek,

Etiketler: , , , , , .

Yorum Yaz